FELHÍVÁS- MANÉZS Színházi Szemle 2015

MANÉZS Színházi Szemle

Nem-hivatásos színházak minősítő fesztiválja

In memoriam Lengyel Pál

A Montázs Drámapedagógiai és Közművelődési Egyesület, a tiszaújvárosi Derkovits Kulturális Központ és a Magyar Szín-Játékos Szövetség Lengyel Pál emléke előtt tisztelegve második alkalommal hirdeti meg tiszaújvárosi minősítő találkozóját nem-hivatásosszínházak, színházi műhelyek és színjátszó csoportok számára.

A találkozó időpontja: 2015. szeptember. 26-27.

Helyszín: Tiszaújváros – Derkovits Kulturális Központ (3580 Tiszaújváros, Széchenyi u. 2.)

Nevezési feltételek: A találkozóra műfaji megkötés nélkül jelentkezhet minden nem
hivatásos, ifjúsági és felnőtt színjátszó csoport.

Nevezési díj: 500 Ft/ fő.

Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 6.

A fesztivál saját elismerésein túl az előadások kérhetik a Magyar Szín-Játékos Szövetség minősítését.*

Felhívás és jelentkezési lap letölthető: www.montazsegyesulet.hu, www.szin-jatekos.hu, www.dkk.tiszaujvaros.hu

Elektronikusan elérhető az "Online jelentkezési lap" szövegre kattintva

A jelentkezések alapján a rendezőbizottság dönt a meghívásról.

Egyszerű étkezést (hideg ebéd és reggeli, meleg vacsora) és hálózsákos szállást térítésmentesen biztosítunk. Magasabb színvonalú szolgáltatás előzetes egyeztetést követően önköltségesen igénybe vehető.

*A minősítés a MSzSz tagjai számára térítésmentes, a tagságdíj 6000 Ft/év, amely a helyszínen is befizethető. A nem tagok számára a minősítés díja 10.000 Ft/ előadás. A minősítésről bővebben: http://www.szin-jatekos.hu/alapdokumentumok/minsit-fesztivalok.html